Zraz wieprzowy

Skład:
  • mięso wieprzowe z szynki
  • boczek wędzony
  • cebula
  • ogórek kiszony lub konserwowy
  • musztarda
  • przyprawy
OpakowaniePaletyzacja
Przemysłowekarton
14,3 kg — 16,2 kg*
42 kartony
skrzynka E2
15,75 kg; 16,2 kg*
32 skrzynki
Gastronomicznekarton 5 kg — 6 kg*120 kartonów
*zależnie od gramatury zraza
Opakowanie:
Przemysłowe:

karton 14,3 kg – 16,2 kg*; paletyzacja — 42 kartony
skrzynka E2 15,75 kg; 16,2 kg*; paletyzacja — 32 skrzynki

Gastronomiczne:

karton 5 kg – 6 kg*; paletyzacja — 120 kartonów

*zależnie od gramatury zraza

Inspiracje

Nowo i Odlotowo

Zrazy wieprzowe w cieście szpinakowym
Więcej >

Inspiracje

Nowo i Odlotowo

Kulebiak drożdżowy ze zrazem wieprzowym i zasmażaną kapustą
Więcej >

Inspiracje

Nowo i Odlotowo

Krzanówka z roladą
Więcej >

RUN ROLADY
marka RUN‐CHŁODNIA we Włocławku Sp. z o.o.

Polityka prywatności

RUN‐CHŁODNIA © 2018. Wszelkie prawa zastrzeżone

RUN ROLADY
marka RUN‐CHŁODNIA
we Włocławku Sp. z o.o.

Polityka prywatności

RUN‐CHŁODNIA © 2018.
Wszelkie prawa zastrzeżone